Velcea & Partners

START UP NATION 2024
250.000 LEI NERAMBURSABILI

Valoarea finantarii
250.000 RON nerambursabili
Beneficiari
8.000 de firme vor primi finantarea (400 de milioane buget)
Locuri de munca:
2 locuri de munca vor trebui create dupa castigarea finantarii.
Data lansarii:
MAI -IUNIE 2024 (lansare estimată de reprezentanții Ministerului). Data exacta a lansarii, va fi anuntata cu cel putin 3 zile inainte, conform procedurii programului.
Cofinantare:
5% si 10%.

Activități eligibile:

Productie
IT
Industrii creative, activități medicale / sportive
Servicii

Cheltuieli eligibile:

Echipamente și utilaje tehnologice
Spații de lucru
Mijloace de transport
Instalaţii/echipamente/vehicule specifice în scopul obţinerii unei economii de energie, precum şi sisteme care utilizează surse regenerabile de energie pentru eficientizarea
Birotică, mobilier
Pachet digital (site promovare, licențe, soft-uri, echipamente IT, tehnică de calcul tip PC, format din: unitate centrală, server, monitor, imprimantă/copiator/multifuncțională, inclusiv sisteme portabile, licențe necesare desfășurării activității, telefoane smart, tablete, etc.)
Chirii doar pentru spații care nu au destinație locativă, salarii, utilități, contabilitate
Cursuri de antreprenoriat
Francize
Consultanță

Daca doriti sa aplicati, este indicat sa incepeti pregatirile in cel mai scurt timp posibil, intrucat organizarea initiala, identificarea unor furnizori/oferte si redactarea documentatiei poate sa dureze si 3-4 saptamani. Nu este indicat sa asteptati ultima suta de metri si sa nu mai aveti timpul necesar pentru a aplica.
De altfel, daca doriti sa colaborati cu o firma de consultanta, pretul pentru scrierea si depunerea proiectului va creste pe masura ce ne apropiem de lansarea programului.

* Procedura si conditiile programului pot suferi anumite modificări, pana la debutul programului.

Pentru a beneficia de o consultatie gratuita si de expertiza echipei Velcea & Partners, completati FORMULARUL acesta si un consultant vă va contacta in maximum 24 de ore, sau ne puteți contacta la numărul de telefon: 0764447755.